Communication Strategy

Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και με όπλο την γνώση και την εμπειρία σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε τη στρατηγική επικοινωνίας που σας ταιριάζει. Με καινοτόμες ιδέες, αποδοτικές λύσεις, δημιουργικές προσεγγίσεις, πάντα ενημερωμένοι μα ποτέ συμβατικοί. Με ένα ευρύ πεδίο δραστηριότητας και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις από τον σχεδιασμό και την ενίσχυση του brand, την προώθηση στο διαδίκτυο και τα Social Media ως την δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου. Ακολουθήστε τα βήματα και… περάστε το μήνυμα σας.

Media Consulting

Με ερευνητικό έργο στις πιο σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται παγκοσμίως και μια ομάδα με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, υποστηρίζουμε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να επανασχεδιάσουν τη λειτουργία τους και να χαράξουν νέες στρατηγικές προσαρμοσμένες στην ψηφιακή εποχή. Αξιοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία, εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα προκειμένου να πετύχουμε αύξηση του κοινού, μέγιστη λειτουργική αποδοτικότητα, αύξηση των διαφημιστικών εσόδων.

Ακολουθήστε τα βήματα και κάντε τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Για όλα τα ΜΜΕ, σε όλες τις Πλατφόρμες.

ετοιμάζετε νέα projects για την επιχείρηση σας;

Οι πελάτες μας απευθύνθηκαν σε εμάς γιατί μιλάμε τη γλώσσα τους, γιατί είμαστε συνεχώς δίπλα τους και γνωρίζουμε τις επιχειρήσεις τους πολύ καλά, γιατί μοιραζόμαστε τα όνειρα και τις ανησυχίες τους. Πάνω από όλα όμως γιατί βλέπουν στο μέλλον, τους αρέσει να καινοτομούν και φυσικά να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

ReFORMe.gr

Το reforme.gr χαρτογραφεί τον ανταγωνισμό των ΜΜΕ στο χώρο του διαδικτύου με στόχο να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους της ενημέρωσης, αλλά και το κοινό, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα το νέο τοπίο όπως διαμορφώνεται στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Διεξάγει και παρουσιάζει μετρήσεις, στατιστικά στοιχεία, συγκρίσεις και αναλύσεις σχετικά με την αξιοποίηση εργαλείων και υπηρεσιών του διαδικτύου αποτυπώνοντας τους κρίσιμους δείκτες του ανταγωνισμού. Διενεργεί και δημοσιεύει επιστημονικές έρευνες με στόχο να συμβάλει στη σύνδεση της επιστήμης με την αγορά των ΜΜΕ και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στους επαγγελματίες του χώρου, ενώ παράλληλα ενημερώνει για τις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές σε διεθνές επίπεδο αποτελώντας έναν οδηγό για την μετάβαση της ενημέρωσης στη νέα εποχή.

Digital Strategy

Αισθάνεστε ότι τα προϊόντα της επιχείρησης σας ή τα θέματα που δημοσιεύει το μέσο σας δεν… επικοινωνούνται αρκετά; Θεωρείτε ότι η διαδικτυακή σας παρουσία θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη; Έχετε πλάνο στρατηγικής για την επικοινωνία σας; Ξεκινήστε από τα βασικά και βασιστείτε σε μία από τις πιο αποδοτικές ομάδες στρατηγικής σχεδίασης στη χώρα μας!

Social Media

Με τόσα Social Media να εμφανίζονται κάθε τόσο, το να έχεις μία απλή παρουσία στο Facebook ή το Twitter δεν είναι πλέον αρκετό. Μάθετε πως μπορείτε σχετικά εύκολα να εκμεταλλευθείτε όλα εκείνα τα κοινωνικά μέσα που έχουν “αξία” για το δικό σας αγοραστικό ή αναγνωστικό κοινό, ενισχύοντας στρατηγικά τη θέση σας έναντι του ανταγωνισμού!

Media Redesign

Τι και αν όλα δουλεύουν “ρολόι” στο newsroom του μέσου που διαχειρίζεστε, αν δεν σας διαβάζουν αρκετοί αναγνώστες ώστε να εκτιμηθεί η δουλειά σας; Από την άλλη, είστε σίγουροι ότι το εργατικό δυναμικό σας δουλεύει στο σωστό πλαίσιο, παράγοντας όλα όσα είναι πραγματικά ικανό να προσφέρει; Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε επαγγελματικό Media Consulting για το μέσο σας;

Make the difference

Αναζητάτε το επόμενο σας βήμα στη νέα διαδικτυακή εποχή, το οποίο θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ουσιαστική σας εξέλιξη; Από μία νέα ιστοσελίδα έως ένα ολοκληρωτικό rebranding της επιχείρησης σας, η επαγγελματική ομάδα πίσω από τη Metavasis μπορεί να σας καθοδηγήσει εκ του ασφαλούς!

η νέα τάση στην επικοινωνιακή στρατηγική στο διαδίκτυο

Αξιολόγηση & Προτάσεις Εξέλιξης, Δωρεάν!

Μάθε τη θέση σου στον ανταγωνισμό, το αντίκτυπο της εταιρικής σου ταυτότητας, πόσο αποδοτική είναι η διαδικτυακή σου παρουσία κ.ά., μέσω ενός report από τη Metavasis, δίχως κόστος!

%

Επαγγελματισμός

%

Εμπειρία

%

Αξιοπιστία

%

Άμεσο αποτέλεσμα